Featuring food made by Chef Andrew Sekeres III
シェフのアンドリュー・セケレスによって作られる
シェフのアンドリュー・セケレスによって作られる
Date: January 22,2011
日付: 2011年1月22日
Time: Starts at 7pm
時間: 19:00
日付: 2011年1月22日
Time: Starts at 7pm
時間: 19:00
Price: 1500 yen (appetizer, entree, and 1 drink)
価格:1500円(前菜、メイン料理、1ドリンクが含まれています)
価格:1500円(前菜、メイン料理、1ドリンクが含まれています)
Menu メニュー
Meht Mamuang Himapahn Tote (Fried Cashews with Chilies)
(唐辛子炒めカシューナッツ)
Nahm Prik Ohng (Spicy Minced Pork Sauce and Raw Vegetables)
(生野菜とピリ辛ひき肉ソース)
Lahp (Good Luck Salad) (幸運のサラダ)
Gaeng Kiow Wahn Kai (Green Chicken Curry) (グリーンチキンカレー) and Kao Hohm Mali (Jasmine Rice) (ジャスミン ライス)
Lemongrass Vodka (レモングラスウォッカ)
Meht Mamuang Himapahn Tote (Fried Cashews with Chilies)
(唐辛子炒めカシューナッツ)
Nahm Prik Ohng (Spicy Minced Pork Sauce and Raw Vegetables)
(生野菜とピリ辛ひき肉ソース)
Lahp (Good Luck Salad) (幸運のサラダ)
Gaeng Kiow Wahn Kai (Green Chicken Curry) (グリーンチキンカレー) and Kao Hohm Mali (Jasmine Rice) (ジャスミン ライス)
Lemongrass Vodka (レモングラスウォッカ)
0 件のコメント:
コメントを投稿